Skip to content

of thePse të na zgjidhni ne?

Ne kujdesemi për ju

Kujdesi për klientët tanë është pika kryesore për ne.

Siguria e produkteve

Efekte të mrekullueshme pa asnjë efekt anesor, të provuar nga mbi 1000 klientët tanë.

Oferta të vazhdueshme

Sepse ne duam të jeni të lumtur!


Porosit me çmim shumice

Në AirCare mund të merrni produkte me çmim shumice.
Rregjistrohuni dhe ne do kontaktojmë me ju sa më shpejt!

BLOG

Rëndësia e kolagjenit për lëkurën, sidomos pas kësaj moshe!

Çfarë është kolagjeni? Kolagjeni është proteina më e bollshme në lëkurën tonë, e cila përbën 75-80% të saj. Së bashku me indet elastike, kolagjeni gjendet në shtresën e mesme të lëkurës dhe i jep asaj plotësi, rini e freski. Kolagjeni… Read More »Rëndësia e kolagjenit për lëkurën, sidomos pas kësaj moshe!

0
Shporta
  • No products in the cart.