Skip to content

AirCare ofron për ju mundësi të fitoni para nga shtëpia juaj vetëm me anë të një telefoni dhe lidhjes me internetin. Ju mund të reklamoni produktet tona me anë të linkut që krijoni pasi rregjistroheni në këtë program dhe me çdo shitje që ju arrini të realizoni, fitoni 10% të shumës. Hapat për tu bërë pjesë janë shumë të thjeshtë.

Regjistrim

Regjistrohuni më poshtë për të qenë pjesë e programit të affiliate të AirCare me të dhënat tuaja personale.

Konfirmim

Ekipi i AirCare do shqyrtojë aplikimin tuaj. Individët me website ose instagram profesional kanë prioritet.

Linku juaj

Pas miratimit për të qenë pjesë ju keni linkun tuaj të referimit, me anë të cilit mund ta shpërndani tek ndjekësit/visitorët tuaj.

30 ditë

Në momentin e klikimit të ndjekësve, për 30 ditë nëse bëhet blerje nga ai person, ju merrni komisionin tuaj.

PARA!

Cdo muaj paratë që keni fituar do ju kalojnë në bankë ose me mënyrën që ju do të zgjidhni.

* Required fields


0
Shporta
  • No products in the cart.